fbpx

Consultanţă de business şi recuperări creanţe

ONESTITATE în abordare
CLARITATE în consiliere juridică
TRANSPARENȚĂ în onorariu
Programează o
 • ședință gratuită acum!

Consultanţă de business şi Recuperări creanţe

Servicii de specialitate pentru a obține cele mai bune rezultate

Cu o experiență profesională în orice domeniu juridic, stau la dispoziția

clienților mei pentru a găsi cea mai bună modalitate de apărare a drepturilor.

Asigur asistență și servicii de specialitate pe tot parcursul inițierii procedurii judiciare. 

În calitate de avocat executare silita şi recuperări creanţe, îți susțin cauza cu profesionalism și dedicare pentru atingerea scopului dorit. 

EXECUTARE SILITĂ

Contestație la executare, constatarea intervenirii prescripției dreptului de a obține executarea silită, executare nelegală, încălcarea drepturilor debitorilor executați silit. Suspendare executare silită, întoarcerea executării silite.

Recuperare creanţe

Asigurăm reprezentare şi asistare juridică pentru creditori în dosarele de executare silită, în vederea apărării intereselor acestora și a asigurării unei recuperări rapide şi eficiente a creanțelor acestora. Serviciile oferite constau în: formularea cererilor de executare silită, depunerea dosarului de executare silită, stăruinţa în realizarea procedurii execuţionale într-un timp optim.

Consultanţă de business

Considerăm că soluţionarea problemelor trebuie să înceapă în primul rând, de la principiul evitării acestora. De aceea, suntem foarte atenţi să redactăm pentru clienţii noştri contracte în care inserăm clauze clare, termeni concişi şi opţiuni avantajoase, pentru a preîntâmpina litigii ce pot fi evitate. În cazul neexecutării clauzele contractuale, demarăm procedurile de recuperare a creanţelor, prin toate mijloacele prevăzute de lege.

Consultanță juridică specializată în business şi recuperare de creanţe

Relația mea cu clienții este una foarte prețioasă. Fiecare client este tratat confidențial, prompt și într-un mod profesionist. De aceea, asigur consiliere juridică gratuită, preiau cele mai dificile întrebări, furnizez cele mai clare răspunsuri și realizez fiecare pas în favoarea clientului.

Oferind răspunsuri succinte și corecte, cei care apelează la serviciile mele sunt ajutați să-și atingă obiectivele.

Perspicacitatea, performanța și devotamentul sunt valorile care mă caracterizează în calitate de avocat în dreptul familiei, drept penal, civil și alte specialități de natură juridică. Iar punctul central îl reprezintă nevoile clientului și înmânarea celor mai eficiente soluții.

Astfel, sunt pregătită să apăr interesele și nevoile tale din orice domeniu juridic.


  STATISTICI

  MOD DE LUCRU:

  Stabilim o primă consultație juridică gratuită, în cadrul căreia identificăm tipul problemei cu care te confrunți și strategia pe care o vom urma;

  Negociem și stabilim onorariul. Acesta este format dintr-o sumă fixă (se poate achita integral sau în rate) și un onorariu de succes (în cazul obținerii unui câștig);

  Clientul pune la dispoziția cabinetului de avocat toate documentele pe care le deține în legătura cu cauza;

  Formularea acțiunii şi depunerea acesteia împreună cu toate înscrisurile anexate;

  Înregistrarea dosarului la instanță;

  Obținerea primului termen de judecată;

  Asistența și reprezentarea juridică în fața instanței;

  Obținerea hotărârii și punerea acesteia în executare.

  Testimoniale

  Studiu de caz

  În speță, reclamantul P. D. primise o notificare de executare din partea unui birou de executor judecătoresc prin care era somat să plătească suma de 40.000 euro reprezentând un împrumut bancar încheiat în anul 2007, cu dobândă și penalități de întârziere. 

  Reclamantul plătise ultima rată către bancă în cursul anului 2010. Ulterior acestui moment, nu a mai primit nicio altă înștiințare din partea băncii creditoare.

   În cursul anului 2018, acesta primește direct prin intermediul executorului judecătoresc somație de plată, fiind, totodată, înștiințat că noul creditor este o firmă de recuperări creanțe. 

  Între timp, conturile debitorului sunt blocate și acestuia i se oprește, lună de lună, o treime din salariu. 

  În urma formulării contestației la executare, instanța de judecată a constatat prescripția dreptului de a cere executarea silită a creditului, a dispus anularea întregii executări silite și restituirea către reclamant a tuturor sumelor poprite în dosarul de executare silită.

  Noutăți

  Ai nevoie de un avocat bun în consultanţă de business şi recuperare creanţe?

  Ne dedicăm în totalitate și acordăm atenție maximă intereselor clienților noştri.