fbpx

Societăţi comerciale

ONESTITATE în abordare
CLARITATE în consiliere juridică
TRANSPARENȚĂ în onorariu
Programează o
 • ședință gratuită acum!

Avocat societăţi comerciale

Servicii de specialitate pentru a obține cele mai bune rezultate

Cu o experiență profesională vastă în domeniul juridic, stăm la dispoziția
clienților noştri pentru a găsi cea mai bună modalitate de apărare a drepturilor.
Asigurăm asistență și servicii de specialitate pe tot parcursul inițierii procedurii
judiciare.
În calitate de avocaţi pentru societăţi comerciale, vă susținem cauza cu profesionalism și
dedicare pentru atingerea scopului dorit.

Înfiinţare societate

Consultanţă juridică pentru înfiinţarea societăţii, găzduirea sediului social, depunerea documentaţiei necesare în faţa Oficiul Registrului Comerţului, asistenţă şi reprezentare juridică.

In-House Lawyer

Serviciul de ”in-house lawyer” presupune asistenţă juridică permanentă, pe baza unui contract juridic de tip ”abonament”. Abonamentele pot fi lunare, trimestriale sau anuale, în funcţie de necesităţile şi complexitatea problemelor cu care se confruntă firma dumneavoastră. Acest tip de asistenţă juridică asigură externalizarea serviciului juridic în cadrul firmei dumneavoastră, astfel încât să beneficiaţi de servicii juridice sigure, prompte şi de calitate, cu reducerea semnificativă a costurilor de implementare.

Litigii cu profesionişti/Achiziţii publice

Litigiile în care pot fi angrenate societăţile comerciale vizează zona de achiziţii publice, drept administrativ, procedura insolvenţei, drept financiar-fiscal, precum si pretenţii pecuniare între profesionişti (ordonanţe de plată, cereri de valoare redusă etc.). Asigurăm asistenţă şi reprezentare juridică în toate aceste tipuri de proceduri judiciare.

Consultanță juridică pentru societăţi comerciale

Relația mea cu clienții este una foarte prețioasă. Fiecare client este tratat confidențial, prompt și într-un mod profesionist. De aceea, asigur consiliere juridică gratuită, preiau cele mai dificile întrebări, furnizez cele mai clare răspunsuri și realizez fiecare pas în favoarea clientului.

Oferind răspunsuri succinte și corecte, cei care apelează la serviciile mele sunt ajutați să-și atingă obiectivele.

Perspicacitatea, performanța și devotamentul sunt valorile care mă caracterizează în calitate de avocat în dreptul familiei, drept penal, civil și alte specialități de natură juridică. Iar punctul central îl reprezintă nevoile clientului și înmânarea celor mai eficiente soluții.

Astfel, sunt pregătită să apăr interesele și nevoile tale din orice domeniu juridic.


  STATISTICI

  MOD DE LUCRU:

  Stabilim o primă consultație juridică, în cadrul căreia identificăm tipul problemei cu care vă confruntaţi și strategia pe care o vom urma;

  Negociem și stabilim onorariul. Acesta este format dintr-o sumă fixă (se poate achita integral sau în rate) și un onorariu de succes (în cazul obținerii unui câștig);

  Clientul pune la dispoziția cabinetului de avocat toate documentele pe care le deține în legătura cu cauza;

  Formularea acțiunii și depunerea acesteia împreună cu toate înscrisurile anexate;

  Înregistrarea dosarului la instanță;

  Obținerea primului termen de judecată;

  Asistența și reprezentarea juridică în fața instanței;

  Obținerea hotărârii și punerea acesteia în executare.

  Testimoniale

  Studiu de caz

  În speță, reclamanta a solicitat anularea amenzii contravenţionale pentru executarea unor lucrări de construire, fără autorizaţie de construire, reluarea lucrărilor începute şi obligarea unităţii administrativ teritoriale la prelungirea autorizaţiei eliberate iniţial.

  În urma unui proces ce s-a întins pe parcursul a doar două termene de judecată, am obținut câștig de cauză pe toate capetele de cerere, inclusiv restituirea tuturor cheltuielilor de judecată. 

  În plus, am reușit să dovedim că reclamanta a înregistrat pierderi semnificative, in urma sistării lucrărilor si am solicitat daune-interese. Cererea a fost, de asemenea, admisă.

  Studiu de caz

  Ai nevoie de un avocat bun în societăţi comerciale?

  Ne dedicăm în totalitate și acordăm atenție maximă intereselor clienților noştri.