fbpx

Despre mine

Ofer consiliere și reprezentare
pentru problemele juridice cu care te confrunți

DE CE AM DEVENIT AVOCAT

Avocatura nu este doar o profesie, ci este o vocație, un mod de a-ți trăi viața de zi cu zi. Dorința de a ajuta și de a rezolva problemele oamenilor m-au făcut să acced în această minunată profesie. De-a lungul timpului, am încercat în permanență să mă dedic țelului de a face din această lume un loc mai bun pentru fiecare dintre noi. Aceasta este o datorie a noastră, a tuturor. Atunci când o persoană îmi cere ajutorul și îmi încredințează o problemă a sa pentru a fi rezolvată, mă dedic în totalitate acelui caz. 

Pentru mine nu există cauze mai importante sau mai puțin importante, dar mai ales, nu există cauze pierdute. 

Deviza mea este că orice problemă are soluție, iar aceasta trebuie găsită. 

Cea mai mare satisfacție pe care mi-o aduce avocatura constă în mulțumirea clienților, atunci când o problemă cu care aceștia s-au confruntat se transformă într-un succes. Dorința de a aduce lucrurile pe făgașul normal în viața unei persoane reprezintă motivația mea zilnică. Atunci când mă implic într-o anumită cauză, rezultatele nu întârzie să apară.  Încrederea, onestitatea și bunătatea sunt principiile după care mă ghidez în activitatea mea. 

Împreună putem să învingem orice problemă și să depășim orice dificultate.

Unde e o necesitate, trebuie să fie și o posibilitate.” Titu Maiorescu

0
+
CLIENȚI ÎN PORTOFOLIU
0
CAZURI SOLUȚIONATE
0
%
RATĂ DE SUCCES

Istoric

Educație
Absolventă a cursurilor liceale

Anul 2008

Am absolvit cursurile Colegiului Național „Costache Negruzzi” din Iași

Absolventă a cursurilor universitare

Anul 2012

Am absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Carieră
Avocat stagiar

Anul 2013

 Am devenit membră în cadrul Baroului Iași ca avocat stagiar.

Primul succes într-o cauză penală

Anul 2014

Am obținut dreptul de a pune concluzii în fața judecătorilor și am avut primul succes într-o cauză penală: achitarea unui inculpat trimis în judecată pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat și, totodată, punerea în libertate a acestuia (fiind arestat de aproximativ 4 luni). Într-o primă fază, cauzele soluționate s-au situat preponderent în sfera dreptului penal. Apoi, acestea au migrat ușor către latura civilă, devenind tot mai interesată de ramuri precum dreptul muncii, dreptul societăților comerciale, dreptul familiei, dreptul administrativ.

Primul succes pe partea de despăgubiri civile

Anul 2015

Am obținut definitivatul în avocatură și mi-am deschis propriul cabinet, în cadrul căruia îmi desfășor activitatea în prezent. Totodată, am obținut primul succes pe partea de despăgubiri civile – 180.000 euro în cadrul unui proces penal în care am reprezentat părțile vătămate.

Primul succes de suspendare a pedepsei cu închisoarea

Anul 2016

Am obținut o soluție de suspendare a executării pedepsei cu închisorea într-un dosar de trafic internațional de droguri. Clientul meu a fost singurul inculpat din dosar și a fost pus în libertate după 6 luni de arest preventiv.

Numeroase succese profesionale

Anul 2017 – prezent

Am înregistrat numeroase succese în dosare de executare silită pentru credite bancare în franci elvețieni, reușind scutirea debitorilor de la plata unor datorii însumate de aproximativ 200.000 euro. Tot în această perioadă, am obținut rezultate deosebite în dosare ce vizau probleme de familie: încredințare de minori, divorțuri cu elemente de extraneitate, pensii de întreținere, deplasarea minorilor în străinătate.

Printre cauzele soluționate favorabil se numără acțiuni în revendicare imobiliară, fond funciar – titluri de proprietate, acțiuni în pretenții întemeiate pe răspundere civilă delictuală și contractuală, contestații în contencios administrativ și fiscal, partaj succesoral, plângeri contravenționale.

Ai nevoie de

Mă dedic în totalitate și acord atenție maximă intereselor clienților mei.