fbpx

Dreptul Muncii

ONESTITATE în abordare
CLARITATE în consiliere juridică
TRANSPARENȚĂ în onorariu
Programează o
  • ședință gratuită acum!

Avocat dreptul muncii

Servicii de specialitate pentru a obține cele mai bune rezultate

Cu o experiență profesională în orice domeniu juridic, stau la dispoziția

clienților mei pentru a găsi cea mai bună modalitate de apărare a drepturilor.

Asigur asistență și servicii de specialitate pe tot parcursul inițierii procedurii judiciare. 

În calitate de avocat în dreptul muncii, îți susțin cauza cu profesionalism și dedicare pentru atingerea scopului dorit. 

ANULARE DECIZIE DE SANCŢIONARE DISCIPLINARĂ

În cazul în care salariatul a fost cercetat și sancționat disciplinar cu o altă sancțiune decât cea a concedierii, asigur reprezentare și asistare judiciară în anularea deciziei de sancționare nelegală.

PLATA SALARIULUI ŞI A ALTOR DREPTURI

Dacă salariatul a fost privat de drepturile sale legale sau i s-a cauzat o pagubă de către angajator sau alte persoane ce acționează în subordinea angajatorului, asigur reprezentare și asistare în procedura de recuperare a sumelor datorate.

ANULARE DECIZIE DE CONCEDIERE

În situația în care concedierea a fost efectuată în mod netemeinic sau nelegal, acord reprezentare și consiliere juridică în procedura de anulare a acesteia și obligarea angajatorului la plata unei despăgubiri.

Consultanță juridică gratuită în dreptul muncii

Relația mea cu clienții este una foarte prețioasă. Fiecare client este tratat confidențial, prompt și într-un mod profesionist. De aceea, asigur consiliere juridică gratuită, preiau cele mai dificile întrebări, furnizez cele mai clare răspunsuri și realizez fiecare pas în favoarea clientului.

Oferind răspunsuri succinte și corecte, cei care apelează la serviciile mele sunt ajutați să-și atingă obiectivele.

Perspicacitatea, performanța și devotamentul sunt valorile care mă caracterizează în calitate de avocat în dreptul muncii, dreptul penal, civil și alte specialități de natură juridică. Iar punctul central îl reprezintă nevoile clientului și înmânarea celor mai eficiente soluții.

Astfel, sunt pregătită să apăr interesele și nevoile tale din orice domeniu juridic.






    STATISTICI

    MOD DE LUCRU:

    Stabilim o primă consultație juridică (gratuită) în cadrul căreia identificăm tipul problemei cu care te confrunți și strategia pe care o vom urma;

    Negociem și stabilim onorariul care este format dintr-o sumă fixă( se poate achita integral sau în rate) și un onorariu de succes (în cazul obținerii unui câștig);

    Clientul pune la dispoziția cabinetului de avocat toate documentele pe care le deține în legătura cu cauza;

    Formularea acțiunii și depunerea acesteia împreună cu toate înscrisurile anexate;

    Înregistrarea dosarului la instanță;

    Obținerea primului termen de judecată;

    Asistența și reprezentarea juridică în fața instanței;

    Obținerea hotărârii și punerea acesteia în executare.

    Testimoniale

    Studiu de caz

    În speță, reclamantul a fost concediat disciplinar pentru două absențe nemotivate de la locul de muncă și o întârziere majoră de 4 ore. 

    În fapt, reclamantul a solicitat încetarea amiabilă a contractului de muncă pentru a evita consecințele nefaste generate de înscrierea concedierii disciplinare în programul REVISAL. Aceastea îl afectau negativ în încercarea acestuia de a-și găsi un alt loc de muncă. 

    Cu toate acestea, angajatorul a refuzat propunerea salariatului și a procedat la concedierea acestuia. 

    În această situație, reclamantul a formulat o cerere de chemare în judecată către Tribunalul Iași. Prin intermediul acesteia, a solicitat anularea deciziei de concediere și plata tuturor salariilor restante, majorate și actualizate de la data formulării cererii de chemare în judecată și până la finalizarea procesului.

    avocatlucaci.ro-servicii-dreptul-muncii-studiu-de-caz-01

    În faza de judecată, angajatorul a încercat să obțină o renegociere a cauzei, oferind despăgubiri bănești în scopul renunțării la promovarea acțiunii.

    Propunerea acestuia a fost refuzată, întrucât despăgubirile oferite nu acopereau nici măcar jumătate din sumele ce i s-ar fi cuvenit reclamantului.

    În aceste condiții, procesul a mers mai departe, iar instanța de judecată i-a dat câștig de cauză reclamantului, anulând decizia de concediere și obligând angajatorul să-i plătească reclamantului despăgubiri de 27.883 RON (aproximativ 6.000 euro).

    Noutăți

    Ai nevoie de un avocat bun în dreptul muncii?

    Mă dedic în totalitate și acord atenție maximă intereselor clienților mei.