fbpx

Ce spun clienţii

Georgiana Mitocariu
Georgiana Mitocariu
Avocat Lucia Lucaci…o persoana care inainte de profesia care o are, este om, empatic la nevoile fiecaruia, cu rabdarea necesara pentru a da explicatiile necesare.Multumesc pentru indrumarile oferite cu atata caldura!
Andreea Mihai
Andreea Mihai
Am avut plăcuta experienta de a primi toate informatiile necesare, doamna avocat explicandu-mi fiecare pas al procedurii cu multa rabdare.
Ion Popescu
Ion Popescu
Recomand cu incredere! Are rabdarea necesara pentru a-mi oferi raspunsuri clare la toate intrebarile pe care le-am avut si a dat dovada de profesionalism si seriozitate maxima. Multumesc doamna avocat!
Beatrice Alexandra
Beatrice Alexandra
La superlativ colaborarea cu doamna avocat Lucia Pascaru. Într-un conflict la locul de muncă, în cadrul unei instituție a statului, doamna avocat a dovedit că este o profesionistă, ajutându-mă să-mi recâștig statul social și să dovedim împreună că nimeni nu este mai presus de lege! Un abuz de orice formă trebuie stompat, iar asta am învățat-o pe parcursul întregii colaborări! Mă înclin în fața d. voastră și a echipei pe care o coordonați! Sunteți o profesionistă, iar calitățile care vă definesc sunt: amabilitate, empatie și siguranță! Mulțumesc!
Florentin Maxim
Florentin Maxim
Doamna avocat Lucia Pascaru mi-a lăsat o impresie foarte bună. A avut răbdarea necesara și mi-a oferit răspunsuri clare și la obiect la toate întrebările care i le-am adresat. Mi-a dat o impresie de competență și seriozitate. Plus că a avut amabilitatea să facă unele demersuri în locul meu care mi-ar fi dat bătăi de cap . Deci acord cinci stele din toate punctele de vedere.
rusu sergiu
rusu sergiu
Recomand cabinetul doamnei avocat ,eu apelez de fiecare dată când am nevoie în probleme juridice, la cabinetul dumneaei!
SILVIA ENI-ONOFREI
SILVIA ENI-ONOFREI
Profesionalism O echipă minunată