fbpx

Maria Simion

Maria Simion

Avocat Drept Penal

Avocat Maria Simion, absolventă absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iasi in anul 2021 si membră a Baroului Iasi din anul 2023, Maria s-a specializat in drept penal, procedura executării silite, dreptul familiei și dreptul muncii.

Absolventă de prestigiu și membră a Baroului Iași

Prezentăm cu mândrie pe Maria Simion, o avocată pasionată și o absolventă distinsă a Facultății de Drept de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, promoția 2021. Încă din timpul studiilor, Maria și-a demonstrat angajamentul pentru excelență și dorința de a face o diferență pozitivă în domeniul juridic. La scurt timp după absolvire, în anul 2023, ea a devenit membră a Baroului Iași, pregătită să își înceapă cariera în lumea juridică.

Expertă în domenii variate ale dreptului

Maria Simion se remarcă prin abilitățile sale variate și competența sa în multiple ramuri ale dreptului. Cu o specializare deosebită în dreptul penal, ea aduce pricepere analitică și o înțelegere profundă a subtilităților acestui domeniu complex. Clientele ei se pot baza pe o apărare solidă și protejarea drepturilor lor în fața instanțelor de judecată.

Soluții eficiente în dreptul procedurii de executare

Domeniul procedurii de executare nu are secrete pentru Maria Simion. Cu abilități remarcabile, ea navighează printre aspectele delicate ale acestui domeniu, asigurându-se că justiția este servită cu eficiență și precizie în rezolvarea litigiilor legate de executarea deciziilor legale.

Empatie și dedicare în dreptul familiei

Maria înțelege că problemele legate de familie sunt extrem de sensibile și necesită o abordare empatică și atentă. Ea caută întotdeauna soluții optime care să protejeze legăturile familiale și să promoveze interesele și bunăstarea clienților săi și a celor dragi lor.

Protecție juridică pentru drepturile angajaților și angajatorilor

În domeniul dreptului muncii, Maria Simion oferă reprezentare cu înțelepciune și abordare strategică atât angajaților, cât și angajatorilor. Protejarea drepturilor angajaților și susținerea practicilor corecte și echitabile în mediul de lucru sunt obiectivele ei constante.

O profesionistă dinamică, pregătită să ofere soluții personalizate

Angajamentul Mariei față de clienți și setea sa continuă de cunoaștere în domeniul juridic o fac un avocat de nădejde. Cu o abordare inovatoare și o înțelegere profundă a nevoilor individuale, ea oferă soluții juridice personalizate, adaptate cerințelor și obiectivelor fiecărui client.

Alegeți încredere și compasiune în reprezentarea legală

Pentru orice nevoie juridică în domeniul dreptului penal, al procedurii de executare, al dreptului familiei sau al dreptului muncii, Maria Simion este partenerul de încredere în fața provocărilor peisajului juridic. Contactați-o acum pentru a programa o consultare și pentru a experimenta profesionalismul și empatia sa în servicii juridice de înaltă calitate.